Afegeix els nous fitxers a l'arxiu
Quan està posat a No (que és el valor per defecte), la destinació de la còpia se substituirà amb un arxiu de tots els fitxers que hi ha actualment als directoris origen. Prò si selecciones Sí, només s'afegiran a l'arxiu els fitxers que hagin estat canviats des que es va crear l'arxiu. Això és útil a l'hora de fer còpies incrementals. No obstant, no es pot utilitzar amb arxius comprimits o remots.